Novi Maloprodajni asortiman

Klingspor je već 130 godina ime za visokokvalitetne i pouzdane abrazive za profesionalne korisnike. Od ljeta 2022. profesionalci s manjim zahtjevima i majstori "uradi sam", također mogu kupiti mnoge proizvode iz Klingspor asortimana u manjim pakiranjima.

Uz maloprodajni asortiman, Klingspor posebno odgovara na želje i potrebe kupaca za manjim pakiranjima i kombiniranim setovima. Korisnici su u više navrata tražili mogućnost kupnje Klingspor proizvoda u manjim količinama. Klingsporov maloprodajni asortiman sada nudi brojne proizvode u različitim dimenzijama i veličinama zrna.

Ukupni, novi maloprodajni asortiman obuhvaća gotovo 300 proizvoda, kako za ručno brušenje, tako i za brušenje s ručnim strojevima. U obzir su uzete najčešće korištene vrste strojeva, dimenzije i oblici rupa. Osim pojedinačno pakiranih diskova za oscilatorne ili kutne brusilice, brusnih traka, listova, brusnih spužvi, malih brusnih runa ili malih lepezastih bruseva, veliki dio novog asortimana čine setovi s jednim proizvodom s različitim veličinama zrna.

Sve je u igri!

Bilo za rad u suhozidnoj gradnji, stolarijama ili metalnim konstrukcijama: Maloprodajni asortiman Klingspor također nudi manjim obrtnicima i privatnim korisnicima mogućnost korištenja profesionalnih alata za brušenje. Proizvodi su dostupni u specijaliziranim trgovinama, ali i u dobro opskrbljenim "uradi sam" trgovinama, kao i u internetskim trgovinama.

Područja primjene maloprodajnog asortimana

Natrag za bazu znanja o brušenju