Čičak ploča

Struktura prema primjeni Kod čičak ploče radi se o brusnoj ploči s oblogom od velura – i to na stražnjoj strani podloge. Kao podloge Klingspor koristi papir, foliju, najlonsku mrežicu (brusna mrežica) ili pamučno pletivo. Budući da su mogućnosti primjene gotovo neograničene, Klingspor nudi razne strukture čičak ploča kako bi za svaku primjenu imao odgovarajući proizvod.

Struktura prema primjeni

Kod čičak ploče radi se o brusnoj ploči s oblogom od velura – i to na stražnjoj strani podloge. Kao podloge Klingspor koristi papir, foliju, najlonsku mrežicu (brusna mrežica) ili pamučno pletivo. Na prednjoj strani podloge nalazi se brusno zrno. Sve je moguće - ovisno o području primjene brusne ploče odabiru se s prikladnom vrstom zrna.

Prednost proizvoda s oblogom od velura je da se brusna ploča može lako i brzo zamijeniti s čičak ploče, npr. kod promjene na drugi obradak ili materijal.


Individualno primjenjivo, ovisno o potrebi kupca

Budući da su mogućnosti primjene gotovo neograničene, Klingspor nudi razne strukture čičak ploča kako bi za svaku primjenu imao odgovarajući proizvod.

Brušenje drveta, boje, laka, mase za izravnavanje ili metala nikada nije bilo lakše. Posebne primjene, poput brušenja premaza Gelcoat (u izradi brodova i jahti), kompozitnog materijala (industrija vjetroelektrana), gips-kartonskih zidova i parketnih podova također su moguće bez puno truda.

Pritom su brusne ploče odgovarajuće opremljene, npr. Poluotvorenom ili gustom granulacijom, stereatnim slojem ili vrlo savitljivom i podlogom folije otpornom na kidanje, ovisno o potrebi.


Univerzalno za brušenje ručno vođenim strojevima

Klingspor nudi čičak ploče u mnogim dimenzijama i oblicima rupa – prikladno za sve standardne Excenterschleifer mit Klettscheibe strojeve te nudi i prikladne potporne diskove po želji. Potporni diskovi s više rupa za ekscentarske brusilice pokrivaju gotovo sve strukture rupa, a također je dostupan ljepljivi potporni disk za kutne brusilice.

Osim kružnih ploča, program obuhvaća i posebne ploče oblika trokuta i glačala. Također se dodatni čičak proizvodi isporučuju kao trake.

Klettprodukte

Uz Klingsporov detaljan program skladišta, kupci mogu naručiti posebne oblike i dimenzije rupa, uz pridržavanje pravila o minimalnim količinama naručivanja.

Prikladni proizvodi

Natrag za bazu znanja o brušenju