CEVOLUTION – Proizvedeno u Klingspor-u

Brusna sredstva s keramičkim abrazivnim zrnom već su dugo poznata po svojoj agresivnosti i vijeku trajanja. Klingspor je sada napravio sljedeći korak i razvio keramičke visokoučinkovite abrazive koji su opremljeni novom tehnologijom "CEVOLUTION". Ova tehnologija nije utemeljena samo na keramičkom zrnu već i na 130 godina iskustva i znanja u području abraziva.

Dieses Video kann nicht angezeigt werden, da Ihre Datenschutzeinstellungen dies nicht zulassen. Klicken Sie hier, um es zu ändern.

CEVOLUTION tehnologija: Sve je u mješavini!

Postoje primjene u praksi gdje se ne može jamčiti potreban pritisak alata ili brzina brušenja koja je stvarno potrebna. To može dovesti do scenarija u kojima ne možete u potpunosti iskoristiti prednosti koje nudi keramičko zrno, budući da pritsak nije dovoljno velik da razbije strukturu zrna; to onda rezultira zapunjavanjem abraziva i postizanjem nezadovoljavajućih rezultata brušenja.

To je razlog zašto su svi Klingsporovi proizvodi opremljeni novom CEVOLUTION tehnologijom i optimizirani su u cijelosti: Ovisno o njihovom području primjene, pojedinačne komponente koje čine abraziv se prilagođavaju i optimiziraju sve dok veliki broj proba i testova nije pokazao da poboljšanja na keramičkom zrnu rezultiraju najboljom mogućom izvedbom. „Pristup koji članovi našeg odjela za razvoj slijede u optimizaciji nove CEVOLUTION tehnologije je holistički: osim optimizacije mješavine i količine zrna, veličine zrna i receptura za podvezivo i vezivo, oni se oslanjaju i na multibond i posebne proizvodne procese. Sve u potrazi za ciljem isporučivanja najboljih performansi korisniku bez obzira na područje primjene. Ove kvalitete omogućuju CEVOLUTION-u da istinski revolucionira područje keramičkih abraziva”, objašnjava Ibraim Lapa, direktor poslovnog razvoja.

Dieses Video kann nicht angezeigt werden, da Ihre Datenschutzeinstellungen dies nicht zulassen. Klicken Sie hier, um es zu ändern.

Obitelj CEVOLUTION

Kako bismo osigurali kupcima da će pronaći točno onaj proizvod koji im je potreban, Klingspor-ov asortiman proizvoda može se pohvaliti velikim brojem proizvoda koji dolaze s novom tehnologijom CEVOLUTION, kao što su brusne trake CS 910 Y/CS 912 Y ili lamelasti brusni diskovi za brušenje SMT 974, SMT 975, SMT 976 i SMT 674. Ovi proizvodi neće dobiti traženi CEVOLUTION pečat osim ako ne daju istinsko povećanje performansi.

Kliknite ovdje i saznajte više o našim CEVOLUTION proizvodima

Natrag za bazu znanja o brušenju