CEVOLUTION – Proizvedeno u Klingspor-u

Brusna sredstva s keramičkim abrazivnim zrnom već su dugo poznata po svojoj agresivnosti i vijeku trajanja. Klingspor je sada napravio sljedeći korak i razvio keramičke visokoučinkovite abrazive koji su opremljeni novom tehnologijom "CEVOLUTION". Ova tehnologija nije utemeljena samo na keramičkom zrnu već i na 130 godina iskustva i znanja u području abraziva.

CEVOLUTION tehnologija: Sve je u mješavini!

Postoje primjene u praksi gdje se ne može jamčiti potreban pritisak alata ili brzina brušenja koja je stvarno potrebna. To može dovesti do scenarija u kojima ne možete u potpunosti iskoristiti prednosti koje nudi keramičko zrno, budući da pritsak nije dovoljno velik da razbije strukturu zrna; to onda rezultira zapunjavanjem abraziva i postizanjem nezadovoljavajućih rezultata brušenja.

To je razlog zašto su svi Klingsporovi proizvodi opremljeni novom CEVOLUTION tehnologijom i optimizirani su u cijelosti: Ovisno o njihovom području primjene, pojedinačne komponente koje čine abraziv se prilagođavaju i optimiziraju sve dok veliki broj proba i testova nije pokazao da poboljšanja na keramičkom zrnu rezultiraju najboljom mogućom izvedbom. „Pristup koji članovi našeg odjela za razvoj slijede u optimizaciji nove CEVOLUTION tehnologije je holistički: osim optimizacije mješavine i količine zrna, veličine zrna i receptura za podvezivo i vezivo, oni se oslanjaju i na multibond i posebne proizvodne procese. Sve u potrazi za ciljem isporučivanja najboljih performansi korisniku bez obzira na područje primjene. Ove kvalitete omogućuju CEVOLUTION-u da istinski revolucionira područje keramičkih abraziva”, objašnjava Ibraim Lapa, direktor poslovnog razvoja.

Obitelj CEVOLUTION

Kako bismo osigurali kupcima da će pronaći točno onaj proizvod koji im je potreban, Klingspor-ov asortiman proizvoda može se pohvaliti velikim brojem proizvoda koji dolaze s novom tehnologijom CEVOLUTION, kao što su brusne trake CS 910 Y/CS 912 Y ili lamelasti brusni diskovi za brušenje SMT 974, SMT 975, SMT 976 i SMT 674. Ovi proizvodi neće dobiti traženi CEVOLUTION pečat osim ako ne daju istinsko povećanje performansi.

Kliknite ovdje i saznajte više o našim CEVOLUTION proizvodima

Natrag za bazu znanja o brušenju