Dobro - Naši proizvodi

Asortiman

Vrhunski alati za vaše vrhunske zadatke

Od profesionalaca za profesionalce. Raspolažemo s preko 50 000 alata za brušenje, rezanje , glodanje, poliranje i uklanjanje materijala u našem asortimanu. Širina i dubina našeg programa korisnicima pruža odgovarajući proizvod za svaki zahtjev – često čak i u nekoliko modela.

Klicken Sie für mehr Informationen Kliknite za više informacija
Brusni listovi, arci i diskovi Prikaži proizvode >
Brzo izmjenjivi diskovi Prikaži proizvode >
Lepezasti brusevi Prikaži proizvode >
Lamelasti brusni diskovi Prikaži proizvode >
Kronenflex® rezne ploče Prikaži proizvode >
Kronenflex® ploče za grubo brušenje Prikaži proizvode >
Elastični brusevi Prikaži proizvode >
Karbidna glodala Prikaži proizvode >
Dijamantne rezne ploče Prikaži proizvode >
Dijamantni brusni kotač u obliku šalice Prikaži proizvode >
proizvodi s brusnim runom Prikaži proizvode >
Maloprodajni asortiman Prikaži proizvode >

Primjene

Od grubog do finog: Idealno rješenje za svaki materijal

Što god želite obraditi našim alatima: Kvalitetni proizvodi Klingspor ispunjavaju čak i najveće zahtjeve površinske kvalitete, trajnosti i površinske obrade.

Brušenje i rezanje metala posebno opterećuju korištene alate. Koji god želite metal obraditi: isporučujemo Vam odgovarajući brusni alat. Prikazati sve proizvode za metale, neželjezne metale i nehrđajući čelik
Metal, neželjezni metali i nehrđajući čelik
Tvrdi i lomljivi materijali poput stakla i keramike na svim razinama obrade zahtijevaju vrhunske, pouzdane i precizne alate. Razvili smo brojna brusna sredstva posebno za specifične zahtjeve ovih materijala. Prikazati sve proizvode za staklo i keramiku
Staklo, keramika
Našim brusnim sredstvima za obradu plastike, gume i kože postižete izvanredne rezultate i ravnomjerni rezultat brušenja kod svih važnih primjena i obradaka. Prikazati sve proizvode za plastiku, gumu, kožu
Plastika, guma, koža

 

Strojevi

Idealan alat za svaki radni korak

Koji god stroj želite koristiti i kao individualno rješenje za Vašu primjenu: Klingspor brusna sredstva pružaju maksimalnu kvalitetu i pouzdane rezultate kod rezanja, uklanjanja materijala i završne obrade.

trennen

Rezanje

Brzo i ekonomično rezanje materijala neizostavan je zadatak u mnogim područjima primjene naših korisnika. Uz dugi vijek trajanja posebno je važna i sigurnost prilikom primjene brzih rotirajućih brusnih alata. Pridržavanjem oSa-direktiva i europske sigurnosne norme EN 12413 naši rezni alati ispunjavaju najviše sigurnosne standarde.

Materialabtrag

Uklanjanje materijala

Kod alata za uklanjanje materijala ključno je agresivno brušenje i što veći kapacitet uklanjanja uz minimalno opterećenje korisnika.

Finish

Završna obrada

Kod završne obrade važne su glatke ravnomjerne površine i trajno reproducirajući radni rezultati. Podupiremo naše korisnike u postizanju njihovih ciljeva tako što im pružamo inovativna tehnološka rješenja, kao što je antistatički sloj ACT.

Čitajte dalje… Naša kvaliteta