Dobro- Naši proizvodi

Asortiman

Vrhunski alati za vaše vrhunske zadatke

Od profesionalaca za profesionalce. Raspolažemo s preko 50 000 alata za brušenje, rezanje , glodanje, poliranje i uklanjanje materijala u našem asortimanu. Širina i dubina našeg programa korisnicima pruža odgovarajući proizvod za svaki zahtjev – često čak i u nekoliko modela.

 

Klicken Sie für mehr InformationenKliknite za više informacija
Brusni listovi, arci i diskovi Prikaz proizvoda
Fiber diskovi Prikaz proizvoda
Disk za brzu zamjenu Prikaz proizvoda
Lamelasti brusni diskovi Prikaz proizvoda
Lepezasti brusevi Prikaz proizvoda
Elastični brusevi Prikaz proizvoda
Rezne i ploče za grubo brušenje Prikaz proizvoda
Dijamantni alat Prikaz proizvoda

 

Primjene

Od grubog do finog: Idealno rješenje za svaki materijal

Što god želite obraditi našim alatima: Kvalitetni proizvodi Klingspor ispunjavaju čak i najveće zahtjeve površinske kvalitete, trajnosti i površinske obrade.

Brušenje i rezanje metala posebno opterećuju korištene alate. Koji god želite metal obraditi: isporučujemo Vam odgovarajući brusni alat. Prikazati sve proizvode za metale, neželjezne metale i nehrđajući čelik
Metal, neželjezni metali i nehrđajući čelik
Tvrdi i lomljivi materijali poput stakla i keramike na svim razinama obrade zahtijevaju vrhunske, pouzdane i precizne alate. Razvili smo brojna brusna sredstva posebno za specifične zahtjeve ovih materijala. Prikazati sve proizvode za staklo i keramiku
Staklo, keramika
Našim brusnim sredstvima za obradu plastike, gume i kože postižete izvanredne rezultate i ravnomjerni rezultat brušenja kod svih važnih primjena i obradaka. Prikazati sve proizvode za plastiku, gumu, kožu
Plastika, guma, koža

 

Strojevi

Idealan alat za svaki radni korak

Koji god stroj želite koristiti i kao individualno rješenje za Vašu primjenu: Klingspor brusna sredstva pružaju maksimalnu kvalitetu i pouzdane rezultate kod rezanja, uklanjanja materijala i završne obrade.

trennen

Rezanje

Brzo i ekonomično rezanje materijala neizostavan je zadatak u mnogim područjima primjene naših korisnika. Uz dugi vijek trajanja posebno je važna i sigurnost prilikom primjene brzih rotirajućih brusnih alata. Pridržavanjem oSa-direktiva i europske sigurnosne norme EN 12413 naši rezni alati ispunjavaju najviše sigurnosne standarde.

Materialabtrag

Uklanjanje materijala

Kod alata za uklanjanje materijala ključno je agresivno brušenje i što veći kapacitet uklanjanja uz minimalno opterećenje korisnika.

Finish

Završna obrada

Kod završne obrade važne su glatke ravnomjerne površine i trajno reproducirajući radni rezultati. Podupiremo naše korisnike u postizanju njihovih ciljeva tako što im pružamo inovativna tehnološka rješenja, kao što je antistatički sloj ACT.

Čitajte dalje… Naša kvaliteta