Stara adresa. Novi dizajn. Više sadržaja.

2014-09-09

Klingspor ponovno pokreće svoju internetsku stranicu s brojnim novim funkcijama

Klingspor ponovno pokreće svoju internetsku stranicu s brojnim novim funkcijama

Proizvođač brusne opreme, Klingspor iz Haigerera, obnovio je svoju internetsku stranicu. Nova internetska stranica prezentira se ne samo najnovijim dizajnom, nego i brojnim novim funkcijama. Ključni detalj stranice je interaktivno traženje proizvoda, koje korisnika vodi korak po korak do pronalaska idealnog rješenja za brušenje ili rezanje. Intuitivna korisnička površina i optimirani vrlo praktičan dizajn omogućavaju izvanrednu iskoristivost na svim uređajima, od osobnog računala do pametnog telefona.

Kod ponovnog pokretanja stranice ključno je bilo to da je ona ciljano bila koncipirana tako da udovoljava potrebama korisnika. To se odnosi i na odabir i pripremu sadržaja te njihovo otvaranje uz pomoć pregledne navigacije koja zahtijeva samo nekoliko klikova. Često korištene funkcije poput tražilice proizvoda, kontakta s prodajom tvrtke Klingspor i traženje određenih izraza na svim stranicama mogu se aktivirati sa svakog mjesta internetske stranice.

Znanje stručnjaka preneseno na razumljiv način: leksikon brušenja

Uz informacije o konkretnim proizvodima, nova internetska stranica sadrži i leksikon brušenja s detaljnim informacijama u vezi s rezanjem, brušenjem i završnom obradom te pritom korištenim alatima. Detaljno, pouzdano i lako razumljivo se korisniku – bilo stručnjaku ili laiku - objašnjava sve što mora znati za optimalni radni rezultat. Ključne riječi i teme tiču se pitanja ispravnog skladištenja brusnih sredstava preko prednosti i nedostataka različitih varijanti granulacije do sigurnosnih aspekata, poput maksimalne radne brzine i minimalne brzine loma.

Work in Progress

Nakon početka u Njemačkoj, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Španjolskoj, Poljskoj, Ukrajini i Brazilu sljedećih mjeseci na internet će se staviti dodatne lokalne verzije.

Intuitivna korisnička površina i optimirani vrlo praktičan dizajn kod nove Klingspor internetske stranice omogućavaju izvanrednu iskoristivost na svim uređajima, od osobnog računala do pametnog telefona.