Profesionalni brusni materijali za sve! Klingsporovi brusni materijali su sada dostupni i u manjim pakiranjima

2022-09-28

Klingspor je već gotovo 130 godina predstavnik visokokvalitetnih i pouzdanih abraziva za profesionalne korisnike. Od ljeta 2022. profesionalci koji trebaju manje količine i majstori "uradi sam" sada mogu kupovati mnoge proizvode iz programa Klingspor u manjim pakiranjima.

Pozivi i potrebe za manjim pakirnim jedinicama i usklađenim setovima postajali su sve glasniji. Korisnici su više puta tražili mogućnost kupnje Klingspor proizvoda u manjim količinama. Tradicionalna tvrtka sada je razvila potpuni maloprodajni asortiman koji ne ostavlja ništa s nedostatkom.

Sve je u mješavini

Novi maloprodajni asortiman uključuje ukupno gotovo 300 proizvoda, kako za ručno brušenje tako i za brušenje s ručnim strojevima. Uzeti su u obzir najčešće korišteni tipovi strojeva, dimenzije i oblici rupa. „Prilikom razvoja novog maloprodajnog asortimana pobrinuli smo se da što više korisnika ima koristi od njega. Rezultat je šarena mješavina naših najpopularnijih proizvoda za obradu drveta i metala,” objašnjava Anton Bodrin, voditelj odjela za upravljanje proizvodima. Osim pojedinačno pakiranih čičak diskova, traka, listova, abrazivnih spužvi, malih abrazivnih mopova ili reznih ploča, te setovi s jednim proizvodom u različitim veličinama granulacije zrna čine veliki dio novog asortimana.

Razmišljanje o budućnosti: dizajn ambalaže

Puno vremena i truda uloženo je u pakiranja novog maloprodajnog asortimana. Anton Bodrin dalje objašnjava: „Ambalaža preuzima veliki dio savjeta! Sadrži sve važne informacije kao što su dimenzije, oblici rupa, kao i informacije o stroju i primjeni. Kroz prozorčić u pakiranju kupac može vidjeti i osjetiti brusno sredstvo koje je ključno pri kupnji brusnog materijala.”

Abrazivi za obrtnike

Bez obzira na vrstu zanata – prije ili kasnije svatko treba abrazive. Bilo u suhoj gradnji, stolariji ili izradi metalnih konstrukcija: maloprodajni asortiman Klingspor  također nudi manjim obrtima i privatnim korisnicima mogućnost korištenja profesionalnih alata za brušenje. Proizvodi su dostupni od ljeta 2022. u specijaliziranim trgovinama, ali i u dobro opremljenim željezarijama i online dućanima.