Novi Kronenflex® EDGE tvrtke Klingspor

2020-03-02

Novi Kronenflex® EDGE tvrtke Klingspor! Najbolja rezna ploča za čelik, nehrđajući čelik i aluminij - Dulji vijek trajanja s preciznim rezovima do kraja procesa

EDGE_Flyer_HR_Wien_LORES.jpgKronenflex® EDGE – brza, stabilna i sigurna

Pločom Kronenflex® EDGE inženjeri tvrtke Klingspor uspjeli su napraviti spoj desetljeća iskustva i reakcija korisnika. Rezultat toga je najbolja rezna ploča koja je ikada bila dostupna u Klingspor Premium segmentu.

 

Samooštreće, monokristalno zrno omogućava ploči ravnomjernu oštrinu i brzinu rezanja tijekom cijelog procesa rezanja.

 

 

Zbog niske razine generiranja topline ploča se ne troši brzo ni kod zahtjevnih zadataka, primjerice rezanja aluminija. Za korisnika to znači: Dulji vijek trajanja s preciznim rezovima do kraja procesa.
Kronenflex® EDGE to čini savršenim elementom svakog asortimana reznih ploča i svatko bi je trebao imati na svojem izlogu.

 

EDGE_Materialien-Branchen_HR.png

 

Premium Multi-Metall rezna ploča tvrtke Klingspor

Rezna ploča Kronenflex® EDGE prikladna je za gotovo sve vrste metala te kombinira najbolje iz ova dva područja: Ona reže brže od standardnih ploča debljine 1,6 mm i pritom traje dulje od ploča debljine 1,0 mm. Kronenflex® EDGE debljine 1,2 mm idealna je ploča za sve što zahtijeva oba kriterija: brzi rez uz što dulji vijek trajanja.

 

EDGE_Inforgrafik_HR.png

 

Možete besplatno preuzeti flajer za Kronenflex EDGE : Flajer - Kronenflex® EDGE Rezna ploča