DT 350 AB Extra CEVOLUTION Velike dijamantne rezne ploče za Asfalt, Beton

Pogodan za mokru i suhu upotrebu Kosi zaštitni segmenti detaljan pogled Kosi zaštitni segmenti Bez efekta podrezivanja 12 mm Visina segmenta Laserski var
Svojstva
Klasa Extra
Segmentiranje Široki zupci
Dizajn Laserski var
Agresivnost
Trajanje
Materijali
Asfalt
Beton
Područja primjene
Cestogradnja
Izgradnja cjevovoda
Niskogradnja
Skladišta strojeva
Vrtlarstvo i poljoprivreda

Dijamantna rezna ploča DT 350 AB Extra CEVOLUTION za široki raspon primjena

Dijamantna ploča za rezanje DT 350 AB Extra CEVOLUTION impresionira kada se koristi na asfaltu i betonu . Uporabom keramičkog zrna u segmentu brušenja, vijek proizvoda značajno se povećava. Ploču DT 350 AB Extra CEVOLUTION karakterizira svestranost mogućih primjena. Kombinirani proizvod sastoji se od

  • laserski zavarenih blok segmenata,
  • Turbo segmenata te
  • kosih zaštitnih segmenata te je stoga prikladan za sve popravke asfalta, betona i drugih građevinskih materijala. Pouzdana dijamantna rezna ploča može se primjenjivati na benzinskim rezačima, podnim pilama od 10 kW i sličnim strojevima.

Keramičko zrno u dijamantnoj reznoj ploči?

Ono što isprva zvuči neobično je, za programere u Klingsporu, put naprijed k poboljšanom vijeku trajanja a time i duljem uporabnom vijeku za kupca. Njezina posebna fizikalna svojstva, kao što su visoka tvrdoća i dobra integracija, omogućavaju posebno keramičko zrno u mješavini za veću stabilnost i manje intenzivno trošenje na abrazivnim materijalima, kao što je asfalt. Istovremeno podržava učinak rezanja dijamantima. Ovo čini DT 350 AB prvom dijamantnom pločom za rezanje koja prima popularan CEVOLUTION žig. Ovdje te kod drugih abraziva u Klingsporovom asortimanu, CEVOLUTION je dokaz jasno vidljivog poboljšanja proizvoda. Proizvodi s logotipom CEVOLUTION sadrže keramička abrazivna zrna i optimizirani su za svoju primjenu. Rezna ploča u kategoriji kvalitete „Extra“ odlikuje se svojim agresivnim brušenjem i rezanjem uz dugi radni vijek. Time se postižu optimalni rezultati rada tijekom cjelokupnog razdoblja korištenja. S ovom razinom kvalitete, rezna ploča idealan je izbor za profesionalne zahtjeve za radove rezanja koji se ne izvode kontinuirano.

Dijamantna rezna ploča za širok raspon primjena

Svojom mogućom primjenom za obradu asfalta, betona i sličnih građevinskih materijala, dijamantna rezna ploča DT 350 AB Extra CEVOLUTION nudi širok raspon primjena u cestogradnji, niskogradnji i gradilištima. Posebno je razvijena za primjenu na asfaltu i betonu.

Zaštita na radu – važan aspekt pri radu s reznim pločama

Budući da postoji rizik od nezgoda koji se ne smije potcijeniti, posebno pri radu sa strojevima za brušenje i rezanje, važno je osigurati da se dijamantna rezna ploča pravilno koristi. Sve važne informacije – kao što su najveća brzina, najveća radna brzina i područje primjene – navedene su na naljepnici reznih ploča. Prije uporabe, treba pažljivo pregledati stanje svake rezne ploče. Samo neoštećene i pravilno uskladištene rezne ploče pružaju potrebnu sigurnost pri radu.

Traženje trgovca
Želite kupovati stacionarno ili saznati savjete prije kupnje? Naša tražilica trgovaca pokazat će vam najbližeg trgovca opremom Klingspor.